Legjenda thotë: Besohet se çdo shtëpi ka gjarprin e vet. Ata si rëndom, janë të qetë. Ndodh që gjatësia e…
Italianët janë të çmendur pas kafesë dhe ky është një perceptim i mirënjohur. Por, të dhënat më të fundit e…
Qëndrueshmëria është një praktikë e mirë e biznesit në të gjithë industritë. Ajo i bën markat të vetëdijshme dhe të…
Është zbuluar një vrimë e zezë me një masë 20 miliardë herë më të madhe se sa ajo e Diellit…
Dasma aq shumë e mirëpritur mes princit Harry dhe Meghan Markle në Windsor u festua edhe përmes internetit. Mes shumë…
Teorikisht të gjitha përvojat tona na bëjnë më të mirë dhe më të fortë. Optimizmi, kontrolli mbi jetën dhe mërzia…
Ditën e djeshme princ Harry i dha fund beqarisë në një ceremoni gjigande me aktoren Meghan Markle. Vëmendja e Britanisë,…
Debatet dhe konfliktet janë pjesë e pashmangshme e jetëve tona të përditshme. Pavarësisht sa mund të përpiqeni të qëndroni të…
Dita e sotme për britanikët është shumë e rëndësishme, pasi martohet Princi Harry dhe Meghan Markle në kështjellën Windsor. Me…
Princi Harry dhe Meghan Markle janë kurorëzuar ditën e sotme në kështjellën Windsor. Ceremonia, ku nipi i Mbretëreshës, i gjashti…