Kushtet atmosferike për ditën e shtunë pritet të jenë me kthjellime dhe vranësira kalimtare. Një situatë e tillë do të…
Femrat në sytë e një mashkulli? Nuk ka rëndësi se sa peshojnë. Është e mahnitshme të prekësh, të përqafosh dhe…
Femrat në sytë e një mashkulli? Nuk ka rëndësi se sa peshojnë. Është e mahnitshme të prekësh, të përqafosh dhe…
Ka diçka shumë tërheqëse tek shpirtrat e lirë, të japin një ndjesi speciale kur rrethohesh prej tyre dhe të bëjnë…
Adhuruesit e tatuazheve janë në gjendje të durojnë dhimbjen nga gjilpëra, vetëm për të arritur atë që duan.  Disa shkojnë…
Dikur e pyetën Ajnshtajnin se cili mendonte që ishte dallimi midis inteligjencës dhe injorancës. Ai tha: “Ndryshimi midis inteligjencës dhe…
Liqeni i Ohrit llogaritet si një nga liqenet më të vjetra në mbarë botën. Mosha e tij llogaritet të jetë…
“Pasqyrë moj pasqyrë, më thuaj një gjë! Cila është më e bukura?” – pyeste njerka e Borëbardhës duke parë veten…
Me dhjetëra persona vdesin çdo vit në Dhaka të Bangladeshit teksa punojnë për të pastruar pusetat e bllokuara. Ata nuk…
Një peshkaqen shumë i madh në Meksikë, një ari që duket si dinozaur në Nju Jork, një krokodil që konsiderohet…