Ndërsa koha përmirësohet dhe vera fillon të afrohet, hotelet, restorantet dhe atraksionet në pikat e nxehta turistike në mbarë botën…
Kryebashkiaku i Selanikut, Janis Butaris është rrëzuar në gjunjë pas sulmit të dhunshëm nga disa persona të panjohur gjatë festimeve…
Qeveria e Greqisë ka refuzuar propozimin sipas të cilit emri i ardhshwm i Maqedonisw tw ishte “Republika Ilinditase e Maqedonisë”.…
Mbretëresha e Anglisë mund të jetë më e njohura në të gjithë botën, por nuk është më e pasura në…
Gjermania pret të shpenzojë rreth 78 miliardë euro për çështjet e lidhura me emigracionin deri në vitin 2022, përfshi këtu…
Në Zagreb të Kroacisë, mijëra protestues kanë protestuar sot kundër abordit. Sipas policisë ngjarja ka kaluar pa asnjë incident. Në…
17-vjeçari i cili vrau 10 persona në Teksas quhet Dimitrios Pagourzis. “Lindur për të vrarë “ishte mesazhi shqetësues në një T-shirt…
Të paktën 7 persona kanë mbetur të vrarë pasi militantët e armatosur sulmuan një kishë ortodokse në Çeçeni të Rusisë. Sulmi…
Katër pajisje shpërthyese janë detonuar në stadium, në kohën kur njerëzit ishin mbledhur për të parë një ndeshje të kriketit…
Zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara, Melania Trump është kthyer në Shtëpinë e Bardhë pasi i është nënshtruar një…