Ekonomisti Selami Xhepa, në një prononcim për gazetën Panorama, i ka dhënë një shpjegim luhatshmërisë së euros dhe rënies së…
Qeveria e Edi Ramës vazhdon të jetë e interesuar të vë sa më shumë taska ndaj qytetarëve për të mbushur…
Shoqata e Bimëve Mjekësore dhe Aromatike të Shqipërisë ka ngritur zërin e saj lidhur me me dëmin që po pëson…
Aksidentet rrugore vijojnë të jenë shkaktari kryesor i vdekjeve në moshat e reja, duke bërë që Shqipëria ende të renditet…
Kur ka kaluar më shumë se një vit (8 prill 2017) nga vrasja e ish-Drejtori i Policisë së Vlorës, Artan…
Dy persona janë arrestuar për vjedhjen të ndryshme në Divjakë. Dionis Gjini, 35 vjeç dhe Julian Çela, 32 vjeç, të…
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu është paraqitur sot në Prokurorinë e Krimeve të Rënda. Mësohet se…
Lajmi se Mali i Zi pritet të ndërtojë një gardh në kufirin me Shqipërinë, ka marrë dhenë. Veprimi, që ngjan…
Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu ka mbërritur tek Prokuroria e Krimeve të Rënda. Drejtori i Përgjithshëm…
Depozituesit dhe eksportuesit janë dy kategoritë që po e pësojnë më shumë nga zhvlerësimi i euros. Sipas përllogaritjeve mbi shifrat…