Në qytetin e Bilishtit kumari duket se “kultivohet” në moshë të hershme. Një pikë bastesh ndodhet krah shkollës publike “Fuat…
Nga Dalip Greca Seminar Shkencor- Arsimor: Arritje dhe Perspektiva të Mësimdhënies së Gjuhës Amtare në Shkollat Shqipe të Diasporës Amerikane.…
Çështja e të dhënave personale të prindërve është duke u hetuar nga komisioneri për mbrojtjen e këtyre të dhënave. Ditën…
Shqipëria renditet mes tre shteteve me numrin më të lartë të personave, që shfrytëzohen si skllevër të punës dhe seksit…
Qeveria e Malit të Zi paralajmëroi se mund të ndërtonte një gardh në kufi me Shqipërinë për të bllokuar trafikun…
Nga Beqir SINA - New York City Në Queens- Nju Jork, jep frymën e fundit, më 15 Maj 2018, në…
Më 14 janar 2015 u zbulua me kontribut të policisë gjermane e shërbimit sekret të këtij shteti mik, një laborator…
Ministria e Shëndetësisë ka nisur procedurat e tenderimit për rikonstruksionin e 67 qendrave shëndetësore në të gjithë vendin. Sipas të…
A do të ketë reshje shu gjatë javës? Sipas “Meteoalb”  nga e hëna deri të premten, pritet që motit të…
Kohët e fundit një sërë skandalesh kanë përfshirë uniformat blu, duke nisur nga nënpunësit më të thjeshtë, e deri tek…