Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor (FSDKSH) ka shkrirë disa struktura që monitorojnë rrjetin spitalor duke larguar nga…
Pas më shumë se dy muajsh diskutimesh publike në mbrojtje të ndërtesës së Teatrit Kombëtar, artistë e qytetarë i kërkuan…
“Enean e vranë policët në komisariat. Kishte shenja të zeza në të gjithë trupin. Kokën dhe mjekrën e kishte të…
INSTAT ka publikuar të dhënat për numrin e vdekjeve në vitin 2017, ku rezulton se ato kanë qenë në rritje.…
Kryeministri Edi Rama, në fjalën e tij gjatë takimit me drejtorët e qarkut Gjirokastër, u ndal dhe tek hoteli që…
Nëna e një 10-vjeçari ka denoncuar në polici se djali i saj ishte dhunuar nga mësuesja kujdestare. Ngjarja në fjalë…
Qytetarët e Korçës, anëtarë të komunitetit rom si dhe familjarë të të riut kanë mbajtur një protestë ditën e sotme…
Në kuadër të operacionit ‘Dekani’ policia e Elbasanit ka arrestuar një tjetër sekser ditën e sotme. Arrestimi i tij vjen…
Policia e Fierit ka arrestuar një çift bashkëshortësh pasi akuzohen për mashtrim. Në prangat e policisë ranë Fisnik Kajolli, 34…
Bordi Ekzekutiv i Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) ka dhënë konkluzionet e raportit të parë të programit të post monitorimit për…